Eerste punt KVL 1

We beginnen het overzicht met KVL A1. Afgelopen vrijdag speelden zij eerst de uitgestelde uitwedstrijd tegen Oko/Bies A1. Deze werd met duidelijke cijfers (21-13) verloren. Slechts 20 uur na deze nederlaag wachtte op zaterdag de thuiswedstrijd tegen Veenwouden A1. Onze junioren wisten zich te revancheren en wonnen met 13-7. De beide D teams kwamen zaterdag na elkaar in actie. KVL D1 deed dat overtuigend getuige de 18-0 winst op Mid-Fryslân D5. KVL D2 moest helaas het onderspit delven tegen DTL D2 al biedt de 5-8 zeker mogelijkheden voor het vervolg van de competitie. In Gorredijk had KVL C1 het zichzelf wat makkelijker kunnen maken tegen LDODK C3 als het wat meer lef en strijdlust had getoond. In een verder wel goede wedstrijd nam de thuisploeg, na de 1-1 ruststand, in de tweede helft het heft in handen en won het met 5-3. KVL 2 kwam door gebrek aan spelers bij De Granaet 4 niet in actie. Deze wedstrijd wordt nu op dinsdag 12 december gespeeld om 20.30 uur in de Camminghahal.

Afgelopen zondag ontving KVL 1 Roreko 1 uit De Wijk. De laatste seizoenen voor de Liwwadders een plaaggeest. KVL speelde een goede pot en wist na 0-2 een 7-2 voorsprong te pakken. Het slot van de eerste 30 minuten was echter voor Roreko, zodat beide teams 7-5 aan het vervolg van de wedstrijd begonnen. Daarin leek KVL er met de volle winst vandoor te gaan. Echter werd de 16-14 voorsprong in de laatste 2 minuten niet goed uitgespeeld, zodat er slechts 1 wedstrijdpunt aan deze wedstrijd werd overgehouden. Famke Kooij maakte deze wedstrijd haar debuut en dat werd direct opgeluisterd met een goal!