Geweldige comeback KVL D1

NQL D1 maakte het KVL D1 erg lastig

Tijdens de speelronde voor pakjesavond werden er in het korfbalveld geen cadeautjes uitgedeeld door de verschillende tegenstanders van onze teams. Alleen KVL C1 beleefde een gemakkelijke morgen, maar de rest moest vol aan de bak. Zo kreeg KVL D2 het zwaar te verduren in Oudega waar Quick (O) D2 met 15-5 won en leek in Damwoude ook D1 op haar eerste nederlaag van dit seizoen af te stevenen toen het tegen NQL D1 met 11-7 achter kwam te staan. De ruggen werden echter gerecht en onze youngsters wisten alsnog een 11-13 overwinning uit het vuur te slepen! Zoals gezegd had KVL C1 een gemakkelijke wedstrijd. SIOS C2 werd met 18-1 vakkundig aan de kant gezet. KVL A1 gaf op het beslissende moment niet thuis en verloor met 16-15 van Veenwouden A1.

Op zondag vergat KVL 1 bij Koru 1 te scoren, waardoor men het zichzelf erg moeilijk maakte. De thuisploeg won met 20-11 waardoor KVL 1 nu de rode lantaarndrager is in haar poule. Tot slot wist ook KVL 2 niet te winnen. In een wedstrijd met weinig goals werd met 11-9 van Wêz Handich/DOW 4 verloren.