• Gemaakt door Linde:

Zaterdag 17 september hadden we een wedstrijd tegen DTL. In het begin scoorden de tegenstanders snel 2×. Daarna scoorden wij een punt, maar helaas aan het eind van de eerste helft scoorden de tegenstanders nog 2 punten. Dus we gingen met 1-4 de rust in.
    Na de rust ging het een stuk beter. We scoorden direct een punt, maar helaas onze tegenstanders ook. Toen stond het 2-5. Daarna gebeurde er iets heel geks.. de tegenstanders scoorden in de verkeerde korf waardoor wij een extra punt kregen. Wij wisten daarna goed te verdedigen en nog twee keer te scoren. Toen stond het 5-5. In de laatste 4 minuten scoorden wij nog een keer toen stond het 6-5 voor ons! Helaas werd er in de aller laatste minuut nog 1× gescoord door de tegenstanders. De eindstand was 6-6. Dus gelijkspel, maar we hebben ons met z'n allen goed herpakt de tweede helft.