Dag Peter…

Dag Peter,

Veel te vroeg moeten wij, na een kort ziektebed, afscheid nemen van ons lid Peter Knipper in de leeftijd van 43 jaar.

Peter is al van jongs af aan bij K.V. Leeuwarden betrokken. Als spelend lid eerst bij de junioren en later in de selectie.

In de periode dat KVL 1 1e klasse speelde was Peter een zeer nuttige harde werker in het veld, niet altijd een opvallende speler, maar door zijn manier van spelen stond hij vaak aan de basis van menig doelpunt.

Wij herinneren Peter als een zeer betrokken persoon, binnen de vereniging is hij een tijd jeugdtrainer en coach geweest en floot hij als scheidsrechter nog altijd jeugdwedstrijden. Ook in de “3e helft” kon hij op zijn eigen wijze de wedstrijden van de selectie analyseren, soms op hilarische manier.

Lieve Peter, onze vereniging gaat een mooi, betrokken en positief mens missen.

Wij wensen Mandy, Tygo, Menno, Baukje, familie en vrienden veel sterkte met dit enorme verlies.

Het bestuur van KVL