• Door Marije

De dag begon onstuimig met veel regen en wind, maar dit mocht ons niet beïnvloeden. Na een goeie warming up en inschieten begon de wedstrijd tegen Emmeloord.
    Na een snelle 2-0 voorsprong begon Emmeloord ook steeds te scoren en liep dit steeds gelijk op met KVL. Na vele aanvallen vielen de doelpunten maar niet bij KVL, zo gingen we met 4-7 achterstand de pauze in.
    Na de pauze gingen we met z’n allen er weer helemaal voor. Er werden mooie aanvallen gemaakt waar goede kansen uit kwamen. Er werd hartstikke goed verdedigd maar de doelpunten vielen niet makkelijk na de 20ste minuut in de 2de helft kwam Emmeloord 1 punt voor staan in de laatste minuten scoorde Emmeloord toch nog 1 waardoor de wedstrijd eindigde in 11-13.