• Door Dian Meijer

KVL scoort eerste doelpunt, maar zakt gelijk af. Scoren bij KVL ging makkelijk. KVL bleef wel bij de wedstrijd met steeds minimaal vier punten verschil. Bij het ene vak van KVL ging de aanval beter dan de ander. Qua verdediging ging het bij het hele team prima.

Na de rust begint het met een doelpunt van Westergo. KVL slaat terug met een afstandsschot waarbij het op een gegeven moment 7-11 stond. In verloop van tijd werd het makkelijk voor westergo. Bij het vak van KVL waar het scoren makkelijk was voor westergo ging nu ook het verdedigen moeizamer. Bij het andere vak was het ook te merken dat de mensen van KVL wat moe begonnen te worden. Af en toe scoorde KVL wel een doelpunten maar dat hielp niet de winst te pakken. Het fluitsignaal klonk, de wedstrijd eindigde met 10-17.