EK Korfbal in Friesland

Vanaf 1 september is de website in de “lucht” voor het bestellen van kaarten voor het Europees Kampioenschap Korfbal, dat dit jaar in Friesland zal worden gespeeld.

Van 14 tot en met 21 oktober 2018 spelen de 16 beste landen om de titel. De wedstrijden worden gespeeld in de plaatsen Gorredijk (Sportcentrum Kortezwaag), Drachten (Snij Noord Hal), Leeuwarden (Sporthal Kalverdijkje) en Heerenveen (Sportstad Heerenveen). De finale vindt op 21 oktober plaats in Sportstad Heerenveen

Afhankelijk van de resultaten van de poulewedstrijden, in de periode 13 tot en met 16 oktober, wordt op woensdag, 17 oktober, vanaf 14.45 uur de vervolgwedstrijden gespeeld. Het staat vast dat het Nederlands Team om 20.00 uur speelt.

De kans om het Nederlands Team te zien spelen in Leeuwarden.

Maak gebruik van de onderstaande link, klik op Mijn Korfbal (rechts boven, en dan links onder tickets)  en bestel kaarten.

https://www.knkv.nl/nieuws/ek-korfbal-2018-kaartverkoop of ga naar thisiskorfball.com. (https://www.korfbal.nl/korfbal-ek/)

De korfbalverenigingen KV Leeuwarden, LKV Pallas’08, en KV Wez Warber & Fluch verlenen hun medewerking aan deze middag. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig. Heb je zin om mee te helpen, neem contact op met Ria Rodenburg, ria.ro@zonnet.nl of 06-12797072.

Share Now

Related Post