• Door Welmoed Renzema

It Fean tegen WW/F-KvL 15-16

Weer een nieuwe tegenstander op het veld, It Fean uit Boelenslaan. Ik had mijn vaste trouwe supporters weer mee (Famke, Jesse en Jiska) en het zonnetje scheen, superweer om een wedstrijd te spelen.

Vanaf de start van de wedstrijd domineerde It Fean, al na korte tijd stonden we met 6-0 achter. Frustrerend want dit was absoluut niet nodig, maar waar It Fean de doelkansen wist af te ronden, lukte het scoren bij ons maar moeizaam. Telkens wanneer we weer bijna gelijk stonden of zelfs gelijk, wist It Fean weer te scoren. Met nog 5 minuten voor het einde van de wedstrijd was de stand 15-15, superspannend. Vervolgens krijgt Welmoed de enige strafworp van deze wedstrijd mee, dus de spanning was groot. Gelukkig gescoord, maar vervolgens krijgt It Fean nog een vrije bal die gelukkig door Rein goed wordt verdedigd. De scheidsrechter fluit voor einde wedstrijd, gewonnen met 15-16!!!!

Wat een superspannende laatste minuten van deze wedstrijd, zuur voor de tegenstander dat zij in deze laatste minuten verliezen nadat zij de hele wedstrijd voor hebben gestaan, maar een prachtige winst voor WW/F-KvL!!!

Woensdag 8 juni onze laatste wedstrijd tegen NQL van dit seizoen, wanneer we deze winnen kunnen we het kampioenschap mogelijk binnen halen. Afwachten hoe de laatste wedstrijden uit de poule worden gespeeld.