• Wat een gezelligheid op de seizoens-afsluiting vrijdagavond. Prachtig weer dus konden we om 17.30 met een gezamenlijke training beginnen voor alle jeugd, welke werd afgesloten met een buikschuifbaan. Water en zeepsop doen het altijd goed, prachtig om te zien hoe de jeugd (en ook sommige senioren) genoten van de buikschuifbaan.

    Om 19.00 was het eerste vlees klaar op de BBQ (door de BBQ brigade Mark, Riemer en Jakob), waar in totaal 120 leden, ouders, broertjes en zusjes zich voor hadden opgegeven. Jim heeft de nodige schalen patat erbij gebakken en uiteraard was er ook stokbrood bij.

    Om 21.00 was iedereen uitgegeten en konden er de nodige mensen in het zonnetje gezet worden. Te beginnen met het C team wat dit gehele jaar maar liefst 3 keer kampioen (najaar veld 2023- zaal 2023/202 en voorjaar veld 2024) is geworden, wat een topprestatie. Zij kregen van hun trainers allemaal een prachtig bedrukt T-shirt. Daarna werden alle jeugdtrainers bedankt voor hun inzet dit jaar, gevolgd door de trainers van de  senioren (Esther, Auke, Erwin, Rutger en Rein)en fysio Rinie van de senioren. De nieuwe hoofdtrainer Rene Zuil was ook aanwezig en kreeg van onze voorzitter een bos bloemen als welkom gebaar bij de vereniging. Daarna bleef het nog lang gezellig in de kantine en kunnen we terugkijken op een geslaagde avond. Iedereen die heeft geholpen om deze avond mogelijk te maken, bedankt!!!