Enthousiastelingen gezocht voor Kangoeroe event

kangoeroe-clubSamen met Pallas’08 en B.V. Sport is K.V. Leeuwarden al een aantal maanden bezig met het opzetten van een groots Kangoeroe evenement welke gaat plaatsvinden op woensdagmorgen 13 september op het complex van K.V. Leeuwarden. Wij willen hierbij tussen de 200 en 400 kinderen uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen uit de wijken rondom Pallas’08 en K.V. Leeuwarden voor het eerst kennis laten maken met korfbal. Dit allemaal op een speelse manier. Plezier staat hierbij voorop.

Om het e.e.a. goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op woensdagmorgen 13 september hun steentje willen bijdragen. Denk hierbij aan het begeleiden van groepen en spellen, ontvangst van de kinderen, etc.. Maar ook in de aanloop naar dit evenement kunnen we hulp goed gebruiken in de organisatie.

Het maakt niet of je wel of niet een korfbalachtergrond hebt. Als je minimaal 16 jaar bent en het leuk vindt om jonge kinderen enthousiast te maken voor ONZE sport, dan ben je meer dan welkom!

Ook voor de periode hierna zoeken we enthousiaste personen die per toerbeurt op een zaterdagmorgen een uur hun bijdrage zouden willen leveren aan de nieuwe Kangoeroeclub van KVL!

Voor aanmelden of vragen kun je je richten tot Jaap Noppert.

j.noppert@chello.nl