Hulp gevraagd bij IKF WK U19

Van 19 tot en met 21 april vindt in Leeuwarden de allereerste editie van het IKF Wereldkampioenschap korfbal tot 19 jaar plaats. Dertien landen komen in actie in sportcentrum Kalverdijkje. Naast gastland Nederland zijn dat België, Engeland, Duitsland, Portugal, Hongarije, Catalonië, Tsjechië, China, Hong Kong, Marokko, Chinees Taipei en Maleisië.

Van oorsprong werd  bovengenoemd toernooi door het District Noord van het KNKV georganiseerd, dit jaar, zoals jullie kunnen zien, wordt het door het IKF (International Korfball Federation) georganiseerd. Wij hebben van deze organisatie het verzoek gekregen zoveel mogelijk vrijwilligers te leveren voor dit geweldige toernooi.

Wij hebben al vele jaren  geholpen bij het  oude “KWC”, en ik ga er van uit dat er velen van onze leden, zich ook weer voor dit toernooi graag  willen opgeven. Er heerst altijd een hele leuke sfeer en wat is er niet leuker om voor de jeugd iets te gaan doen.

Degene die willen helpen kunnen dat aan mij doorgeven. Wil je aangeven op welke dag je zou willen helpen, of je halve dag, een hele dag of alle dagen wilt, en wat zou willen doen?

Uit ervaring weten wij dat er mensen nodig zijn voor o.a. catering, info-balie, kassa, mensen die de schotklok bedienen, dweilers enz.

Geef je op via deze mail ria.ro@zonnet.nl of bel naar 06-12797072.

Met vriendelijke groet,

Ria Rodenburg