Kerstfeest G-afdeling

Door: Anna Duijff

Traditioneel hadden wij op 19 december weer ons kerstfeest voor de G-leden, begeleiders en ouders. Maar liefst 31 aanwezigen. Yttje, Marijke en Anna waren de hele dag al druk bezig geweest om een kerstdiner te maken en ook dit jaar waren ze daar weer heel goed in geslaagd. Een driegangen diner, wat wil je nog meer. Anna werd door de aanwezigen nog even in het zonnetje gezet, omdat ze al 20 jaar druk in de weer is met de G-afdeling. Van Jannes ontving zij een bos bloemen en een hele mooie toespraak. In haar bedankje aan iedereen benadrukte Anna dat je dit nooit alleen kunt doen en zij het geluk heeft al jarenlang een “vaste ploeg”om zich heen heeft en vooral ook de ouders alle medewerking verlenen. Na het ****diner was Jos aan de beurt om de bingo te presenteren. En op zijn eigen manier een bingo presenteren is altijd weer een feest. We hadden weer schitterende prijzen. Het klapstuk was echt aan het einde van de avond. Alle G-leden kregen een schitterende nieuwe sporttas. Daar kunnen we mee voor de dag komen. Een mooie gelegenheid is 12 januari op onze Grote G-toernooi. Het was weer een zeer geslaagde, gezellige kerstavond.  Alle G-leden, begeleiders,  ouders en het G-bestuur wensen iedereen een heel gezond, gelukkig en plezierig 2019 toe!