• Korfbal voor volwassenen

  Nog niet (vaak) gekorfbald? Geen probleem bij KV Leeuwarden. Wij organiseren regelmatig beginnerscursusen voor volwassenen die de sport willen leren of voor oudkorfballers die hun vaardigheden weer willen opvijzelen. Tijdens de cursus leren wij u de basisspelregels en de basisvaardigheden die u nodig heeft als korfbalspeler.
  De cursus is gratis en duurt circa 4 weken. Wilt u daarna blijven korfballen? Dan kunt kiezen uit één van de lidmaatschapsopties.

 • Reguliere competitie

  Wedstrijdkorfbal, waarbij er twee keer per week wordt getraind en op zondag wedstrijden worden gespeeld in de reguliere competitie van het KNKV. Afhankelijk van competenties, vaardigheden en ambities wordt een (nieuwe) speler door de TC ingedeelt bij een team.

 • Midweeklid

  Heeft u wel zin om wekelijks wedstrijden te spelen maar geen tijd in de weekenden? Dan is een midweeklidmaatschap iets voor u. Als lid van het midweekteam maakt u deel uit van een poule met personen die doordeweeks wedstrijden spelen. Een midweeklidmaatschap is dus een ideale combinatie tussen wedstrijdsporten en plezier maken!

 • Recreantlid

  Gewoon 1 keer in de week gezellig trainen en af en toe een gezellig oefenwedstrijdje spelen? Dan is het recreantlidmaatschap iets voor u. Korfballen met plezier en gezellig samen zijn staat voorop.

  De trainingen vinden plaats op woensdagavond 19:00-20:00 uur.