• Door Laura Monsma

Afgelopen zaterdag 3 oktober speelde het tweede van KV Leeuwarden hun wedstrijd tegen het tweede van Sparta. Leeuwarden begon de pot sterk en kwam op 1-0 voorsprong door een vrije bal. In de eerste helft waren beide ploegen flink aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde in een spannende eerste helft met veel kansen voor beide teams. In de tweede helft was Sparta iets sterker dan Leeuwarden. We hadden een aantal mooie kansen die helaas niet benut werden door Leeuwarden. Sparta wist hun kansen wel te benutten en kwam op voorsprong te staan. Leeuwarden wist helaas niet meer te scoren en de punten konden niet in Leeuwarden blijven. De eindstand van de wedstrijd tegen Sparta was 9-14.
    Volgende week zondag, 11 oktober, spelen we de uitwedstrijd tegen DOW/WêzHandich 3.