• Door Ryanne Noppert

Op zaterdag 3 oktober was het zo ver want we mochten weer een wedstrijd spelen, na het
    verlies van dinsdag waren we er extra op gebrand om te winnen!

De wedstrijd begon gelijk erg goed! Na ongeveer 5 minuten waren er al 2 doelpunten gemaakt en kwamen wij 2-0 voor te staan. Het andere vak had wat meer moeite om een doelpunt te maken maar gelukkig duurde dat ook niet lang en kwamen we 4-0 voor te staan. We hielden het in de verdediging heel goed dicht waardoor we konden uitlopen naar 7-0 met de rust.
    In de 2e helft deden we er nog een schepje bovenop, we maakte weer veel doelpunten en het ging heel goed.
    Toen we 17-0 voorstonden ging het nog een beetje mis een scoorde de tegenstanders de laatste 10 minuten nog 3 doelpunten. Waardoor de einduitslag uiteindelijk 18-3 werd.