• Door Sytske Gerritsma

Dinsdag 29 september hadden wij de inhaalwedstrijd tegen WIK’34 A1. De vakken waren Ryanne, Janna, Jort en Gerben en dan Friso, Fedde, Montzen en Sytske. In de tweede helft werd Janna gewisseld voor Jiska.

Het was een spannende wedstrijd, want het ging gelijk op. Wik scoorde als eerste maar daar waren wij het niet mee eens. Al snelde scoorde Fedde en Janna met twee aftandworpen. Kort daarna scoorde WIK op afstand. Montzen en Sytske maakten een actie onder de korf. Sytske maakt die af met een klein kansje van achter de korf. Weer scoorde WIK op afstand. Ryanne maakte een mooie doorloopbal af. Helaas zijn we allemaal vergeten van wie ze de bal kreeg aangegeven.

In de tweede helft werd het nog spannender. Het was steeds om en om wie er scoorde. Door de druk werden er wat schoonheidsfoutjes gemaakt, maar we bleven ervoor knallen om deze wedstrijd toch te winnen. WIK scoorde namelijk een afstandsschot en ook al snel een doorloopbal. Snel daarna scoorden beide heren Jort en Gerben een afstandsschot. WIK maakte een doorloopbal af. Montzen zag haar kans in een klein kansje, en maakte deze ook mooi af.
    In de laatste 10 minuten ongeveer +- scoorde WIK nog drie. Dit was een doorloopbal en een klein kansje. De derde weten we niet meer maar ach, dat geeft ook niet. Helaas hebben wij deze wedstrijd verloren. Het werd uiteindelijk 9-8. Het was wel een leuke wedstrijd om te spelen.