KvL C2 verliest, maar scoort wel!

Door: Dianne

Zaterdag 23 november: KVL C2 – DOW C1 (3-7)

Vanmiddag is het zover. Onze eerste wedstrijd in de Camminghahal. We spelen tegen DOW uit Heerenveen en we hebben versterking van Yente en Elske en dat vind ik heel leuk.
We spelen lekker, krijgen wel een paar punten tegen maar dan krijgen we een strafworp. Julia gaat ‘m nemen. We moeten van die nul af! Julia voelt de verwachtingsvolle blikken van haar teamgenootjes en het publiek en ze besluit te gaan scoren, lekker dan!
Onze aanspeelballen worden strakker en we zijn niet meer onder de indruk van de lengte van de tegenstander; wij gaan voor snel spel! Rudmer, Elise en Vivianne onderscheppen regelmatig de bal van DOW en die raken wat van slag. Elske voelt dat haarfijn aan en wil laten zien dat zij op die hoge korf ook kan scoren en hoppa, weer een puntje erbij!
Aangemoedigd vanaf de kant komen we nu echt in de flow. Wel af en toe angstige momenten in het veld hoor; zijn die reclameborden aan de kant wel bestand tegen die fanatiek beukende Kvl- bestuursleden en ouders?
Nóg maar een keer scoren dan want het gaat best lekker. We spelen de bal mooi snel door! Oké, soms ook een graaiende DOW-arm die het feestje even verstoort maar nog een punt erbij moet toch te doen zijn? Marije gaat ervoor en ze scoort, YES!! Dan scoort DOW weer, nog een paar seconden dan is de wedstrijd voorbij. We proberen nog te scoren…. Ohh jammer dat die niet raak is! 7 6 5 4 3 2 1 0 en de zoemer gaat. Verloren ;-(( maar met een goed gevoel want we hebben weer goed ons best gedaan en dat heeft ons toch mooi ‘3 punten’ opgeleverd!