KVL D1 en F1 KAMPIOEN!!!

K.V. Leeuwarden heeft er weer twee kampioenen bij! Afgelopen zaterdag wist KVL D1 naaste belager Pallas’08 D1 van zich af te slaan. De ploeg van Jaap Noppert liet duidelijk zien de betere ploeg te zijn. Het kampioenschap werd binnengehaald met een zeer ruime 0-9 overwinning.

KVL F1 doet dit seizoen voor het eerst mee aan de competitie en dat ze het goed doen is een understatement. Eigenlijk werd twee weken geleden de titel al binnengehaald, maar ook afgelopen zaterdag lieten deze jonge talenten zien dat ze goed kunnen korfballen. Frigro F1 werd met 3-5 verslagen. Bij de eerst volgende thuiswedstrijd zal de ploeg van Marije de Jong en Ilona Heins in het zonnetje worden gezet!

Van de overige teams zijn KVL B1 en C1 ook nog volop in de titelstrijd verwikkeld.