KVL D1 hard op weg naar derde titel

We zijn halverwege het tweede deel van de veldcompetitie en KVL D1 lijkt hard op weg naar haar derde titel van dit seizoen. Ook KVL A1 gaat aan kop en C1 deed goede zaken door koploper De Granaet C2 te verslaan en strijdt daardoor ook nog voor het kampioenschap.

We beginnen met KVL E1. Dit nieuwe team wist nog geen punt te pakken, maar het gaat met de week beter. Ondanks dat er ook nu werd verloren, kon er wel voor het eerst gejuicht worden voor een doelpunt. Jammer genoeg maakte tegenstander MN en W E1 er eentje meer. Ook tegen Spannum D1 was KVL D1 heer en meester. Door de 7-0 overwinning staan deze youngsters nu alleen op kop en lijkt het kampioenschap slechts een kwestie van tijd! KVL C1 startte prima tegen koploper De Granaet C2, maar had de tweede helft grote moeite om tot score te komen. De 5-3 overwinning was echter niet minder verdiend en men zal nu met de Dokkumers en Boelenslaan/It Fean C1 gaan uitmaken wie kampioen gaat worden. De A’s van KVL speelde een puike pot tegen Veenwouden A1 en neemt na de 17-10 winst nu de koppositie in in haar poule. ‘s Middags speelde het vlaggenschip van KVL tegen de nummer 2 SF Deinum. Doordat Deinum beter met de kansen omging dan de thuisploeg, liep KVL eigenlijk vanaf het begin van de wedstrijd achter de feiten aan. Na wat wisselingen in de tweede helft wist KVL nog wel wat dichterbij te komen, maar de inmiddels opgelopen achterstand kon niet meer worden goed gemaakt. Eindstand: 16-20.

Op zondagmiddag speelde KVL 2 tegen koploper Heerenveen 4 en had eigenlijk weinig in de melk te brokkelen getuige de 11-19 eindstand

Share Now

Related Post