KVL E1 eindigt na sterk seizoen als tweede!

In het voorjaar van 2018 zijn we als E- ploeg gestart met 4 kinderen, te weten Elske Wilming, Dianne Zimmerman, Yente Vroegop en Dylano de Boer. Er is toen een basis gelegd voor dit seizoen, wat betreft de beleving van het spelen van wedstrijden, want in het najaar van 2018 werden ze onder leiding van Anna Klingenberg en Alysha Meijer meteen kampioen. In het zaalseizoen werden we nog versterkt door Kars Heijman. We kwamen al snel het geweldige team van LDODK E2 tegen. De uitwedstrijd die we moesten verloren we met 9-1. Dat was wel meteen een domper. Het bleek dat deze ploeg echt de sterkste van de poule was, want ze wonnen alle wedstrijden. MAAR …. wij hebben daarna de meeste punten verzameld en zijn tweede geworden. Groot compliment aan de spelers en de trainers!!!!

We hopen dat we op het veld deze goede resultaten kunnen voortzetten, en wat heel belangrijk is, dat we nieuwe leden kunnen krijgen zodat we straks in een achttal kunnen gaan spelen.