KVL/WW&F C1 wint in Lemmer

Door: Jildou Noppert

Op 1 december hadden wij de C1 onze 2de zaalwedstrijd. Wij moesten tegen de C1 van Lemmer, bij deze wedstrijd waren Esther en Roan er niet bij. Milou, Tygo, Mila, Jildou, Danja, Jelte, Sterre en Dapfne stonden de eerste helft in het veld.  Al snel kwamen wij op voorsprong door een mooie strafworp van Milou. Daarna scoorde Tygo een afstandsschot van een paar meter afstand. Al gauw kwamen ze terug en kreeg Milou een strafworp tegen. Daarna scoorde Jelte een mooi klein kansje. Vlak daarna scoorde de tegenstander van Jildou een strafworp. Daarna kreeg Milou er ook nog een strafworp tegen. Met de stand 3-4 gingen wij de rust in.

Na een paar minuten scoorde Sterre een schitterend afstandsschot. Daarna kreeg Jildou een afstandsschot tegen, waarna Milou een mooie doorloopbal maakte. Dat maakte de stand 4-6. Vlak daarna scoorde Jildou een mooi afstandsschot. Vervolgens scoorde Sterre voor de 2e keer een mooi afstandsschot. Helaas kreeg Sterre daarna er ook een tegen. En om het af te sluiten kreeg Jelte het laatste goal tegen.

Hiermee is de eindstand 6-8 geworden. Na afloop van deze wedstrijd waren wij als team, heel trots op ons zelf en omdat Hedwig ook zo trots op ons was, trakteerde ze ons op wat lekkers!