• Door Welmoed Renzema

woensdag 25 mei een thuiswedstrijd tegen Harkema.

Onze 1e midweek wedstrijd tegen Harkema, we verwachten een pittige tegenstander. Het weer lijkt ons niet mee te zitten, tot aan het begin van de wedstrijd regen, maar tijdens de wedstrijd blijft het gelukkig bij maar een paar spatjes regen. Of dat de reden was dat er slechts 1 supporter aanwezig was weet ik niet, misschien omdat er veel regen werd verwacht of omdat veel KvL supporters op dinsdagavond 24 mei bij de halve finale van de AP Buitenbekerwedstrijd van onze senioren 1 tegen CSL in Britsum waren geweest, weet ik niet, maar we moesten het nu stellen zonder support. Onze vaste teamleider Griet Stoker was scheidsrechter, we hadden reserve spelers Lisa, Nienke, Daan en Johannes erbij en we beginnen goed. Tijdens de rust is de stand 8-2, dus de 2e helft spelen we lekker door. De eindstand wordt 16-9.
    We staan nu 1e in de competitie💪, donderdag 2 juni staat een uitwedstrijd tegen It Fean op het programma.