• Door Welmoed Renzema

16-9-2022, onze 1e wedstrijd met de midweek tegen Harkema. De weersverwachtingen voorspelden niet veel goeds, regen en harde wind. Dat leverde uiteraard al de nodige conversatie op in onze app.: wanneer begint het zaalseizoen? Nog niet, was de reactie.

De vak indeling: een KvL vak en een WW/F vak, dit omdat er slechts 4 heren beschikbaar waren en 5 dames. Harkema scoorde het openingsschot waarna er om en om gescoord werd. Uiteindelijk was Harkema beter in het schot en hebben we de wedstrijd verloren met 16-11. Gelukkig hebben we wel de hele wedstrijd geen regen gehad, waren de damesdouches heerlijk warm en zat het gezellig na in de kantine.

Woensdagavond 21-9 spelen we om 19.30 thuis tegen V&V/Ouick'21, waarbij wij officieel onze nieuwe wedstrijdshirts in gebruik gaan nemen, hoofdsponsor Jim Heins tekent dan de sponsorcontracten voor Prio-Fix.

Komen jullie ons bewonderen en aanmoedigen in onze nieuwe shirts?