• Door Welmoed Renzema

De laatste veldwedstrijd dit seizoen, wanneer we deze winnen kunnen we kampioen worden. Tegenstander NQL staat onderaan in de competitie, dus winnen moet lukken. Daarnaast kunnen Harkema en Quick21/Vlug &Vaardig ook nog gelijk eindigen met ons, dus dan zou het doelsaldo doorslaggevend zijn.

Wederom hebben we regen, maar op deze laatste wedstrijd zijn al onze trouwe supporters aanwezig en ook veel wissels die deze 6 wedstrijden hebben meegespeeld. Een telling van mijn kant leverde het zeer grote op van 27 spelers!! Vaste spelers zijn natuurlijk: Rein, Jacob, Erwin, Rutger, Tom, Marko en Jappie (beiden laatsten hebben niet gespeeld op het veld), dames: Esther, Annet, Femke, Tjitske, Welmoed, Hilda en Marjan (Hilda heeft ook niet op het veld gespeeld met de midweek en Marjan is langdurig geblesseerd) Alle andere gastspelers ( ik wil hen hier wel noemen om hen te bedanken hiervoor) : Jesse, Mark, Rene, Rienk, Johannes en Daan, dames: Laura, Milou, Jiska, Femkje, Britt, Nienke en Lisa

De wedstrijd kon pas beginnen nadat scheidsrechter Jappie aanwezig was, deze had zich echter vergist in de plaats en stond op het grasveld in Hempens. Gelukkig kwam hij hier al snel achter en haastte zich met spoed naar het Camminghaveld. Dit was ook het enigste spannende van de wedstrijd, in de rust was de stand 14-1, het publiek mistte de felle strijd en spanning, kortom het was een saaie wedstrijd. Na de pauze wist NQL nog 4 keer te scoren, maar de dikke overwinning was voor WW/F-KvL 20-5.

Na afloop kregen alle aanwezige spelers een roos uit handen van Esther en kon er in de kantine worden \"gefeest\". Dit seizoen heeft de midweek zo goed gespeeld dat er voor volgend jaar de nodige idee├źn zijn geopperd. Ik heb gehoord dat we ambities hebben, naar Ahoy willen, voor begin van het nieuwe seizoen op trainingskamp moeten en teamcoach Grietje moet oefenwedstrijden gaan regelen. Kortom het belooft volgend seizoen weer reuze spannend te worden. Blijf onze midweek dus ook volgen.

Fijne zomervakantie allemaal en nogmaals bedankt aan al onze gastspelers en supporters.

• Bekijk hier de filmpjes die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd (helaas hebben we, door technische problemen, de filmpjes moeten plaatsen in links):

Filmpje 1

Filmpje 2