• Wedstrijdverslag KvL 2 - WSS 2  zondag 31 oktober 2021 door Femkje Renzema

Je hebt soms van die wedstrijden waarvan je van te voren al weet dat je niet gaat winnen, zie hier de wedstrijd van afgelopen zondag. De laatste wedstrijd voor we de zaal weer in gaan tegen de koploper van onze competitie: WSS. Onze eerdere competitiewedstrijd hebben we finaal verloren van dezelfde club, dus wij hadden nog wat in te halen. Op de temperatuur na zat het weer ons mee, geen regen of wind het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De eerste helft verloopt redelijk goed, verdedigend weten we het beter dicht te houden, maar in de aanval zitten onze schoten niet, wat toch de motivatie naar beneden haalt. WSS speelt erg fysiek en omdat er niet naar de waarschuwingen van de scheidsrechter wordt geluisterd krijgt een dame van WSS een gele kaart. WSS staat overigens voor “Wij Spelen Sportief”, hier was in en om het veld niet veel van terug te zien.

Na de pauze proberen we terug te komen, er worden veel kansen gecreëerd die helaas niet resulteren in de gewenste doelpunten. Uiteindelijk wordt de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 2-15. Al met al geen winst maar in ons spel is wel al verbetering te zien dus op naar het zaalseizoen!

Eindstand 2-15