• Door Esther Veenstra

Op woensdag 19-10-2022 speelde het midweek team de laatste veldwedstrijd van dit kalenderjaar.
    Om dit gedeelte van het veldseizoen goed af te sluiten waren we ervan doordrongen dat deze wedstrijd gewonnen moest worden.
    Vanaf minuut 1 stond er een geconcentreerd en hardwerkend Midweek team in het veld. We namen direct het heft in handen en met mooie acties en lange aanvallen werd er gestaag een voorsprong opgebouwd.
    Met een ruststand van 5-8 waren we dan ook zeer tevreden.
    In de tweede helft wisten we onze tegenstander nog meer druk op te leggen waardoor zij niet meer tot scoren kwamen. Ondanks de wisselingen van spelers/sters aan de kant van V&V/Quick'21 MW.
    Gestaag bouwden wij onze voorsprong uit naar een eindstand van 5-14. Hierbij mag niet onvermeld blijven dat de laatste goal op fraaie wijze gescoord werd door de altijd hardwerkende Welmoed.
    Uiteraard verwachten wij dan weer vele supporters bij onze thuiswedstrijden in de Camminghahal. Op naar het zaalseizoen!

Op de foto: de eindstand van de najaar competitie.