Een lach en een traan

Afgelopen zondag is het doek gevallen voor KVL 1. In een wedstrijd die gewonnen moest worden zat KVL vanaf het eerste fluitsignaal totaal niet in de wedstrijd. Na 2-2 moest het lijdzaam toezien hoe directe concurrent WSS 1 uitliep. Via 13-8 halverwege werd de wedstrijd dan ook terecht met 25-16 verloren, wat inhoudt dat ons vlaggenschip volgend seizoen zal uitkomen in de vierde klasse.

Gelukkig was er afgelopen weekend ook nog positief nieuws te melden! KVL D1 won ook haar 13e wedstrijd en ook nu weer met ruime cijfers. Bij De Wâlden D3 werd het 1-21. En we hebben weer een kampioen! Zonder zelf in actie te komen is KVL C1 niet meer te achterhalen. Laatst over gebleven concurrent Udiros C1 verloor bij Mid-Fryslân C3 met 5-4.