• Door Welmoed Renzema

    Woensdag 5-10-2022: vorige week thuis verloren van Pallas, nu de revanche bij Pallas in Nylân. Helaas geen supporters vanavond, onze senioren speelden thuis een bekerwedstrijd.

    Het was even zoeken waar er geparkeerd kon worden, gelukkig wisten de meesten spelers van KvL dit wel, behalve ondergetekende. (je kunt nl met een kleine auto🚗 ook gewoon over het fietspad rijden zodat je dicht bij het clubhuis van Pallas kunt parkeren) Het voordeel van dicht bij het clubhuis parkeren is, dat je niet in de regen door het donker terug hoeft te lopen s 'avonds.😁

    De wedstrijd ging gelijk op, in de rust was de stand 8-5 voor Pallas. In de kleedkamer werd de tactiek opnieuw besproken: ervoor zorgen dat we niet weer zoals vorige week Pallas laten uitlopen in doelpunten, maar fanatiek blijven dan moest het lukken. En zo ja, waar het Pallas aan scoren ontbrak in de 2e helft, lukte dit bij KvL nu wel, waardoor we in doelpunten voor kwamen te staan. Na een laatste paar spannende minuten floot de scheidsrechter af en hebben wij gewonnen met 12-13.