• Door Ilona

Om 14:00 op zaterdag 23 oktober stond de wedstrijd Leeuwarden 2 - Invicta/Frigro 3 gepland.

Voor dat de wedstrijd begon hadden we een korte, maar duidelijke bespreking in de kleedkamer. Trainer Mark gaf aan dat wij gewoon lekker moesten korfballen en knallen met zijn allen!

Zo ging iedereen met opgeheven hoofd het veld in! Dit resulteerde in een snelle voorsprong van 1-0 in de tweede minuut van de wedstrijd. Helaas wist de tegenstander in de vierde minuut te scoren vanuit een vrije bal.

De eerste helft ging het gelijk op! Leeuwarden wist net voor rust te scoren met een afstandsschot en ging met 8-7 de rust in.

In de tweede helft gaven beide teams elkaar weinig ruimte om uit te lopen. Steeds als er een gaatje werd geslagen door een team, werd dit snel weer goedgemaakt door het andere team. Dit ging zo door tot 11-11. Hierna wist Leeuwarden 4 doelpunten op rij te maken. Dit gaf KVL 2 niet meer weg en de wedstrijd werd gewonnen met 16-13.