Nieuws voor het G-team

Van Jan Bekkema, onze fotograaf, heb ik deze schitterende foto van jullie ontvangen. Bedankt Jan.

Morgenavond is de laatste training. Alweer een seizoen voorbij. We hebben een heel leuk seizoen gehad. Onze Duitse studenten hebben afscheid genomen. Jammer. Ook zij krijgen deze foto. Morgenavond dus de laatste training. We gaan eerst even trainen en om ongeveer half acht gaan we een wedstrijdje spelen tegen de recreanten. Daarna nog even gezellig in de kantine en dan hebben we vakantie. Ger heeft als lid bedankt. Maar we hebben een nieuwe heer Gooitzen. Welkom Gooitzen! Verder heeft er niemand van jullie bedankt als lid dus gaan we het komende seizoen verheugd verder met jullie en niet te vergeten jullie ouders en begeleiders.

De eerste training voor het nieuwe seizoen is op 12 september, maar jullie krijgen zo spoedig mogelijk de indeling van de trainingen van de toernooien en wie het komende jaar de trainers begeleiders zijn. Namens het bestuur van de G/afdeling bedankt voor de gezelligheid en ook de ouders/begeleiders bedankt.

We stappen weer een nieuw seizoen in en gaan er wat moois van maken. Een hele fijne vakantie voor iedereen en tot 12 september.

G-bestuur, trainers/begeleiders,

Anna C. Duijff.

Nabericht:

Hallo Anna,

Van harte bedankt voor de foto! Dat is echt zo mooi als herinnering. Ik ben zo blij, dat ik mijn vrijwilligerswerk bij jullie mochte doen. Het was echt een ervaring. Ik ben elke week met vreugde gekomen en zal jullie allemaal ook missen. En ik kan ook voor Anne en Rüdiger schrijven. Bij hen is het hetzelfde! Echt van harte bedankt voor de tijd die wij bij jullie hadden.

En als wij nog een keer in de buurt zijn komen wij nog een keer langs.

Groetjes van Lina, Anne und Rüdiger!