Ook KVL C1 pakt de titel!!!

De laatste wedstrijden van het seizoen 2017/2018 zijn gespeeld. In de laatste speelronde pakte KVL C1 nog de titel en wist D1 ook haar laatste wedstrijd winnend af te sluiten.

We starten met KVL E1. Zij deden voor het eerst mee aan de competitie en sloten deze waardig af door haar eerste wedstrijdpunt te pakken! Tegen WIK ’34 E1 was het van begin tot eind erg spannend en werd het uiteindelijk 1-1. KVL C1 moest thuis zien af te rekenen met koploper Boelenslaan/It Fean C1 om de titel te kunnen bemachtigen, hetgeen ook lukte! KVL kende een goede start. Binnen 5 minuten vloog de bal 2 keer door de korf, maar de gasten toonden veerkracht door weer terug te komen. Het werd vervolgens een wedstrijd met veel kansen, maar ook veel fouten aan beide zijden. Na de 4-3 halverwege liep KVL in het middengedeelte van de tweede helft uit naar 6-3, maar na het snelle antwoord van Boelenslaan/It Fean bleef het tot het einde spannend, al scoorden beide teams niet meer. Hiermee was het kampioenschap voor KVL C1 een feit!

Kampioen KVL A1 wist ook haar laatste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie winnend af te sluiten (17-14 tegen De Wâlden A2).

Op zondag had KVL 2 in Nijeveen niks in te brengen tegen Dos’46 4 wat nog om de titel speelde. De 25-11 kwam derhalve ook niet echt als een verrassing. In Wijdewormer sloot KVL 1 een teleurstellend seizoen af met een typerende 11-8 nederlaag tegen WWSV 1.

Afgelopen woensdag speelde kampioen KVL D1 nog tegen De Wâlden D2. Aan het begin sputterde de gasten nog wat tegen, maar na de 1-1 liep KVL voor rust uit naar 7-1. In de tweede helft werd het gat vlot vergroot naar 11-2. Daarna vond men het blijkbaar welletjes, want De Wâlden kreeg alle mogelijkheden om nog terug te komen tot 11-6. Ondanks dat kan er gesproken worden over een bijzonder seizoen voor KVL D1.

KVL D1 seizoen 2017/2018:

Gespeeld: 26
Winst: 26
Doelpunten voor: 435
Doelpunten tegen: 105

De spelers en trainer Riemer Kuipers werden na afloop van de wedstrijd ook meer dan terecht nog even in het zonnetje gezet!