• Opstarten trainingen voor leden van 18 jaar en ouder

12 mei 2020
  • Op 5 mei zijn we weer met de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar gestart. Vanaf 11 mei mag iedereen ouder dan 18 jaar ook weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. In navolging op het op 8 mei door NOC*NSF geüpdatet algemene sportprotocol presenteert het KNKV het korfbalspecifieke protocol 'Protocol verantwoord sporten'. Beide protocollen vind je via deze link op KNKV.nl.

Voordat we kunnen beginnen dienen we dit ook nog eerst af te stemmen met de Gemeente Leeuwarden.

Na inventarisatie bij onze leden komen we tot het trainings programma:
    Dinsdag :
    18.00-19.00 uur jeugd tot en met 7 jaar
    19.00-20.00 uur jeugd tot en met 18 jaar
    (er is gelegenheid tot het meenemen van vriendjes, en vriendinnetjes, of kinderen die je kent die op een sport zitten die alleen binnen wordt gegeven)

Woensdag :
    19.30 - 20.30 uur recreanten

Vrijdag :
    19.30 – 20.30 uur selectie

In eerste instantie hebben we het veld gehuurd tot en met 31 mei; indien er behoefte is om ook in juni nog met de trainingen door te gaan, dan is dat mogelijk. Dit moet dan even bij het bestuur worden aangegeven.

Zoals ook al in het protocol wordt aangegeven even de volgende belangrijke regels:
    - Kom in sportkleding. Er kan niet gedoucht worden.
    - Voordat je het sportveld betreedt en ballen aanraakt, eerst handen wassen met handgel: deze staat op de partytafel voor het veld.
    - Na de training kun je je handen wassen met water en zeep in de EHBO kamer (vanwege zwarte handen van het rubber dat op de velden ligt).
    - Ga voor de training thuis nog naar het toilet; indien je toch een bezoek moet brengen aan het toilet, kan dit alleen op het heren toilet.
    - Het clubhuis is niet open; blijf na de training niet “hangen”.

Het bestuur.