• Door Auke-Jan Hiemstra,

Na 2 oefenwedstrijden en een aantal goede trainingen stonden de wedstrijden tegen Emmeloord op het programma.
    Best wel een beetje gespannen voor de wedstrijd, er is een ander systeem van aanvallen en verdedigen, en hoe pakt dit uit.
    De wedstrijd van Emmeloord 2 – Leeuwarden 2 begon om 14:00 in de stralende zon.
    Al snel was duidelijk dat de tegenstander gelijkwaardig aan ons was. In het begin liep het niet zo geweldig bij Leeuwarden maar na 15 minuten kreeg de ploeg wat schwung. Hierdoor ook meer kansen en meer doelpunten. De gehele wedstrijd was het gelijk opgaand en na het laatste fluitsignaal stond de stand 12-12 op het scorebord. Zeer verdiend en ook een terechte uitslag. De spelers van het 2e stapten dan ook blij van het veld.