• Door Jade Zondervan

    Zaterdag 18 januari speelde de D2 thuis tegen Oereterp. We wisten dat Oereterp 1 plekje boven ons stonden met 1 punt verschil.
    De wedstrijd begon om 12 uur. Bij de teambespreking hadden we besproken om strakke ballen te gooien en wat sneller te schieten. De eerste helft hebben we veel 4-0 gedraaid en proberen kansen te creëren. Helaas geen doelpunten kunnen scoren in de eerste helft. Het verdedigen was goed en sterk en konden veel ballen er tussen uit halen. Waardoor het de eerste helft nog 0-0 bleef.
    De tweede helft was iedereen goed geconcentreerd en fanatiek. Helaas werd het 0-1 voor Oereterp, maar al vrij snel kwamen wij met een doelpunt. Wij scoorden een doorloopbal!!! De stand werd dus 1-1 dit was heeeel spannend. De aanval had veel mooie kansen, maar steeds mis. Alle kinderen waren in spanning bij de lijn te kijken en aan te moedigen. Helaaasss steeds mis. De bal was steeds in ons aanvalsvak en op een gegeven momenten creëerden Oereterp een kans en die was raak. Dit was aan het einde van de wedstrijd en de stand werd 1-2 voor Oereterp.