• Steun onze vereniging met jou online aankopen!

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan KV Leeuwarden, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en KV Leeuwarden ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar KV Leeuwarden.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je KV Leeuwarden ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van KV Leeuwarden. Voor jou een kleine moeite, voor KV Leeuwarden zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanKV Leeuwarden. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert KV Leeuwarden hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch KV Leeuwarden weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor KV Leeuwarden is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert KV Leeuwarden dan niets op.

  SponsorKlikapp
  Wanneer je de app van een webwinkel gebruikt, werkt het sponsoren niet.
  Toch liever via een app bestellen? Download de SponsorKliksapp!