• Door Silke

Zaterdag 11 september 2021 om 9:30 werd er verzameld bij de Camminghahal voor de eerste wedstrijd van KVL E1.
    De tegenstander uit Deinum zag er flitsend uit in hun mooie tenue.
    Na een warming up en bespreking start de wedstrijd. De eerste 10 minuten was het weer even wennen. De tegenstander verdedigde goed en het was af en toe lastig om een vrije teamgenoot aan te spelen. De tweede 10 minuten werd er gescoord door KvL, maar helaas werd deze goed verdedigd en daarom afgekeurd door de scheidsrechter. Niet veel later scoorde Deinum hun eerste doelpunt. Gelukkig lukte het Deon nog om voor de limonade pauze het scorebord op 1-1 te zetten met een mooi doelpunt.
    De derde 10 minuten starte het wat rommelig door de vele gele hesjes was het even lastig om te zien wie wie moest verdedigen.
    De laatste 10 minuten werd er wederom gescoord door KVL en iedereen was dit doelpunt erg uitbundig aan het vieren. De tegenstanders maakten goed gebruik van deze situatie door snel te schakelen naar de aanval en scoorden de 2-2 waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.
    Terwijl het stiekem aan steeds harder ging regenen mocht iedereen nog 2 strafworpen nemen, Levi maakte een hele mooie en scoorde. De tegenstander had net iets meer kansen doordat hun iets meer spelers hadden en scoorden er eentje meer.
    Eindstand
    2-2 wedstrijd
    1-2 strafworpen.

Super gespeeld door iedereen!
    Ga zo door!