Terugblik beleefdagen Winkelcentrum Camminghaburen

Afgelopen zaterdag, 15 juni, waren wij aanwezig bij de beleefdagen van Winkelcentrum Camminghaburen. We hielden een promotieactie en gaven demonstraties. Een aantal jeugdleden en senioren kwamen helpen. We hadden een mooie plek toegewezen gekregen op het plein tussen de Jumbo Lieuwenburg Leeuwarden en cadeauwinkel Zilla. Een vak van 5 bij 5 meter was afgezet waar kinderen konden schieten op 2 korven. Daarnaast was er een picknicktafel waar kleurplaten ingekleurd konden worden en kregen alle jeugdige bezoekers een goodiebag mee. Ondanks de regen was de sfeer goed en hebben we ruim 40 goodiebags meegegeven aan (hopelijk) toekomstige nieuwe jeugdleden. Allemaal bedankt voor jullie hulp en enthousiasme deze dag, ook Harrie die alle spullen heeft gebracht en opgeruimd!