• Een weekeinde waar veel activiteiten op het veld waren.
    Allereerst zijn de nieuwe wedstrijdshirts en inschietshirts in gebruik genomen door onze senioren 1 en 2.
    De wedstrijdshirts worden gesponsord door WAS, witgoed, accessoires en service en de inschietshirts door WAS projecten/onderhoud. Jim Heins tekende in het bijzijn van de voorzitter en de secretaris van KvL de contracten waarna er op getoast werd met champagne.

Na het overhandigen van de attentie voor de scheidsrechter mocht onze pupil van de week, Deon, een doorloopbal nemen die hij ook scoorde, een mooi begin van de wedstrijd.

Week van de scheidsrechters

De Week van de Scheidsrechter was dit jaar van 25 september t/m 3 oktober. Hoewel het altijd goed is om scheidsrechters te bedanken, is het tijdens de Week van de Scheidsrechter een extra mooi moment om scheidsrechters in het zonnetje te zetten en aandacht te vragen voor deze belangrijke taak binnen de korfbalsport. Dit deed KvL dan ook afgelopen weekeinde bij de wedstrijden van de senioren 1 en 2.  Op deze plek willen we als KvL dan ook nogmaals de oproep doen aan onze leden, oud-leden, donateurs of andere belangstellenden om je aan te melden voor scheidsrechter en/of beoordelaar. Lijkt dit jou leuk, stuur dan een mailtje.