• Studenten korfbal

  Studeren, bijbaan en dan natuurlijk ook sporten in Leeuwarden.
  Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en ambities biedt KV Leeuwarden volop mogelijkheden voor de student-korfballer.

 • Beginnerscursus voor studenten

  Nog niet (vaak) gekorfbald? Geen probleem bij KV Leeuwarden! Wij organiseren regelmatig beginnerscursusen voor studenten die de sport willen leren. Tijdens de cursus leren wij jou de basisspelregels en de basisvaardigheden die je nodig hebt als korfbalspeler. De cursus is gratis en duurt circa 4 weken. Wil je daarna blijven korfballen? Dan kun je kiezen uit één van de student lidmaatschapsopties.

 • Trainingslid

  Met een trainingslidmaatschap kun je iedere week lekker trainen bij KV Leeuwarden, maar heb je geen wedstrijd verplichtingen. Wel kun je af en toe nog een wedstrijdje meepakken door mee te doen aan oefenwedstrijden en het studentenkorfbaltoernooi.
  Bovendien kunnen trainingsleden, als zij dit willen, in het weekend wedstrijden blijven spelen voor hun huidige club.

  Trainingen vinden momenteel plaats op dinsdagavond van 18:30-19:30 uur

   

 • Studententeamlid

  Wil je wekelijks trainen en ook af en toe een westrijd spelen, maar niet elk weekend kwijt zijn aan wedstrijden? Ga dan voor het studententeam van KV Leeuwarden! Met dit lidmaatschap maak je deel uit van het studententeam, train je één keer in de week en speel je regelmatig oefenwedstrijden. En natuurlijk kom je met het studententeam van KV Leeuwarden uit op het landelijk jaarlijks
  studentenkorfbaltoernooi. Daarnaast kun je meedoen aan alle andere activiteiten van KV Leeuwarden.

 • Competitielid (reguliere competitie)

  Is alleen trainen voor jou niet genoeg? En speel je daarnaast graag wedstrijden? Ga dan voor het competitieteam van KV Leeuwarden! Met dit lidmaatschap maak je deel uit van het competitieteam, train je twee keer in de week en speel je iedere zondag wedstrijden in de reguliere competitie van het KNKV.
  Verder kun je natuurlijk ook meedoen aan de studentenkorfbaltoernooien en alle andere activiteiten van KV Leeuwarden.

 • Midweeklid

  Heb jij wel zin om wekelijks wedstrijden te spelen maar geen tijd in het weekend? Dan is een midweeklidmaatschap iets voor jou. Als lid van het midweekteam maak je deel uit van een poule met personen die doordeweeks wedstrijden spelen. Een  midweeklidmaatschap is dus een ideale combinatie tussen wedstrijdsporten en plezier maken!

 • Recreantlid

  Gewoon 1 keer in de week gezellig trainen en af en toe een gezellig oefenwedstrijdje spelen? Dan is het recreantlidmaatschap iets voor jou. Korfballen met plezier en gezellig samen zijn staat voorop.